Zoek
Sluit dit zoekvak.

“Mijn begeleider was altijd bereikbaar. Ik kon hem altijd bellen als er wat was”

“Mijn begeleider was altijd bereikbaar. Ik kon hem altijd bellen als er wat was”

Badr is via zijn moeder en de gemeente bij Qima Zorg terechtgekomen. Badr: “De samenwerking met mijn begeleider bij Qima Zorg bevalt heel goed. Hij heeft mij geholpen met huisvesting en zorg. Ik moest bepaalde trajecten lopen en me om de week melden. Hij was altijd bereikbaar. Ik kon hem altijd bellen als er wat was.”

“Ik wil afstand nemen van de slechte invloed die sommige vrienden op mij hebben.”
Badr: “Samen met mijn begeleider heb ik doelen gesteld. Ik wilde graag m’n eigen huis hebben en m’n rijbewijs halen, zodat ik als bezorger aan de slag kan. Ik moet m’n taakstraf afronden. En ik wil van het slechte pad afkomen. Ik wil afstand nemen van de slechte invloed die sommige vrienden op mij hebben.”

“Voor die baan moet ik een VOG hebben. Die kan ik pas in 2024 krijgen”
Badr: “Het mooie is dat ik pas geleden mijn rijbewijs heb gehaald. Ik zou graag willen werken als bezorger bij AH of TNT Post. Dat lijkt me relaxed werk. Dat vind ik echt leuk en zou ik altijd wel willen blijven doen. Maar voor die baan moet ik eerst een verklaring van goed gedrag hebben. Die VOG kan ik pas in 2024 krijgen.”

“Hij heeft ook geduld met mij. Want ik heb ook vastgezeten”
Badr: “Ik heb een hele vertrouwde band met mijn begeleider. Hij is heel behulpzaam en heeft het geloof in mij dat ik de gestelde doelen kan bereiken. Hij heeft ook geduld met mij. Want ik heb ook vastgezeten.”

“Als ik in nood zat was Qima Zorg er voor mij. Bij elke rechtszaak”
Badr: “Als ik in nood zat, was Qima Zorg er voor mij. Bij elke rechtszaak. Ze zijn altijd telefonisch bereikbaar en besteden heel veel tijd aan je. Ze organiseren ook veel activiteiten, zoals zaalvoetballen. Lekker voetballen met die jongens. We gaan heel sportief en vriendelijk met elkaar om.”