Search
Close this search box.

“We hebben directe korte lijntjes en dat werkt prima”

Natalie van Hoorn, wijkagent Krimpen aan de Lek:
“We hebben directe korte lijntjes en dat werkt prima”

Natalie van Hoorn is wijkagent in Krimpen aan de Lek en werkt nauw samen met Qima Zorg. Natalie: “Qima Zorg begeleidt een inwoner uit Krimpen aan de Lek. De samenwerking verloopt super. We informeren elkaar waar nodig. We hebben directe korte lijntjes en dat werkt prima.”

“Voor de cliënt is het fijn dat Qima zo’n brede zorginstelling is”
“Voor ons is het prettig dat we elkaar zo makkelijk weten te vinden. En voor de cliënt is het heel fijn dat Qima zo’n brede zorginstelling is. Ze organiseren allerlei sportactiviteiten voor hun cliënten. Maar ze geven ook voorlichtingsavonden over allerlei zaken. Daardoor hoeven cliënten niet telkens ergens anders naar toe”, aldus de wijkagent.

“Samen proberen we voor deze cliënt een betere woon- en leefomgeving te vinden”

Natalie: “Onze gemeenschappelijke cliënt is iemand die vanwege zijn etnische achtergrond wordt weggepest door de buurman. Aangezien er weinig mensen in het dorp wonen met een niet-Nederlandse achtergrond voelt de cliënt zich waarschijnlijk prettiger in een woonomgeving waar meer mensen van buitenlandse komaf wonen. Samen met de wooncorporatie en Qima Zorg proberen we voor deze cliënt een prettigere en veiligere woon- en leefomgeving te vinden. De onderlinge samenwerking verloopt daarbij heel prettig en constructief.”